Tips og råd

Share Del

Smiles on Tiles er bilder til bruk på badet ditt! De er vannfaste, selvklebende og avtagbare. De tilpasses nøyaktig den flisstørrelsen du har på dine fliser. Bestillingsprogrammet gir deg mulighet til å gi dine Smiles on Tiles et personlig preg. Du kan til og med dele opp et bilde slik at det går over flere fliser.

Smiles on Tiles kan brukes på harde og glatte underlag. Overflaten bør være uten skader. Hva med å bruke Smiles on Tiles på kjøleskapet, på kjøkkenflisene eller på postkassa? NB: bruk på vinduer anbefales ikke.

HVORDAN BESTILLE

 1. Mål opp flisstørrelsen din!

  Selv om du har eks. 20x20 cm store fliser, kan det være at de i virkeligheten er 19,8x19,8 cm. Måler du opp på forhånd, vil du få en Smiles on Tiles som er akkurat tilpasset din flis! Det er bedre å bestille litt for stor enn litt for liten da det er lett å skjære til bildet etter montering. Har du ikke mulighet til å måle opp, men husker at du har eks. 20x20 cm store fliser, kan du bestille i denne størrelsen og evt. skjære til etter montering.
   
 2. Velg størrelse og antall fliser.
  I bestillingsprogrammet setter du inn høyden og bredden på dine fliser i millimeter (1 cm = 10 mm). Ønsker du å dele opp bildet over flere fliser, velger du antall fliser i bredde og høyde. Hvert av bildene blir like store og tilsvarende høyde og bredde du har valgt.
   
 3. Velg bilde.
  Last opp ett eller flere bilder du ønsker å bruke. Bildene du laster opp blir lagt til «Min konto» når du senere i bestillingsprosessen registrerer deg som bruker. Er du allerede registrert og har lastet opp bilder, vil du ved å logge inn også kunne hente bilder fra «Mine album».
   
 4. Redigere bilder.
  Når du har valgt bildet du ønsker, kan du zoome, flytte og rotere dette ved hjelp av verktøyene i toppen av bestillingsprogrammet. Du kan også legge til tekst.
   
 5. ”Velg element”.
  Her får du oversikt over de ulike elementene du har lagt til (bilder og tekst). Ved å markere ett element, er det dette du kan redigere samt flytte framover eller bakover i forhold til de andre elementene. Du kan også gjøre bildet mer ”gjennomsiktig” (bakgrunnen vil likevel være hvit).
   
 6. Handlekurv.
  Her får du oversikt over bildene du ønsker å bestille. Ønsker du flere like bilder, velger du antallet her. Gå videre til betaling for å fullføre bestillingsprosessen.

HVORDAN MONTERE

Share Del

 1. Sørg for at flisen er ren og tørr

   
 2. Ta av dekkepapiret gradvis mens du monterer

   
 3. Begynn monteringen i øvre eller nedre del av flisen og la folien gli på, dekkepapiret tas av gradvis.

   
 4. Eksempel på flere bilder som monteres sammen:

   
 5. Ferdig! Stilig, ikke sant?

   
Er bildet blitt litt for stort i forhold til flisen? Ta i så fall en skarp kniv og skjær forsiktig bort det overflødige.